ProfilLidt om mig selv:


Trylle Helmut det er mig. Navnet er en blanding af, at jeg tryller og naboens glade gravhund Helmut - Jeg stod en dag og manglede et navn og Helmut var den første jeg tænkte på - og så blev det Trylle Helmut.

Jeg startede med at optræde, da jeg var 20 år: der var indløbet et afbud til en juletræsfest, så de manglede en julemand. Den hoppede jeg på, og det har hængt fast siden. Julemandsgerningen er i dag næsten fuldtidsarbejde. Jeg er Oldermand i Dansk Julemands Laug, hvor også min kone er meget aktiv. Vi laver juletræsfester sammen, men er aktive hele året bl.a. med verdenskongressen for julemænd på Bakken.

Som julemand har jeg været fast engageret 1 år i Ballerup Centret,  Magasin på Kgs. Nytorv i 3 år og julemand på RO´sTorv i Roskilde i 3 år. I dag har jeg intet fast sted, hvor jeg er julemand, men går ud til juletræsfester i firmaer, foreninger, børnehaver - store som små.

Trylleri har altid interesseret mig, men det er først i mit voksenliv, at jeg har haft mod til at vise det for andre.

Jeg elsker at spille klovn og henrykke både børn og voksne.


Referencer:

Danmarks Statistik - NNF - FOA - SAS - FL Schmidt - Nordea -Forbrugerkontakt - Nycomed - DFDS - Gentofte Kommune - Dansk Erhverv - Coop Danmark - Stryhns - Forumadvokaterne - Air Greenland - Rank Xerox - Føtex - Vester Kopi - Thai Air m.m.